Obavijesti


Počinje festival hipertenzije
Slika Glavni Urednik
0


Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji HDH,

krećemo s našim virtualnim, hibridnim ovogodišnjim viškim simpozijem koji je stručno bogat i raznovrstan. Pozivam vas da u miru pogledate predavanja te da nam postavite svoja pitanja i komentare i da nam se priključiti u raspravama prema predviđenom rasporedu. 

Kao što smo najavili, simpozij nastavljamo tijekom mjeseca listopada s temama posvećenim povezanosti trudnoće, ostalih ginekoloških stanja s arterijskom hipertenzijom i kardiovaskularnim rizikom tako da prilikom pregledavanja navedenih predavanja i tu možete ostaviti svoja pitanja i prijaviti se već sada na povezane zoominare.

Srdačan pozdrav, Bojan Jelaković


KONTROVERZE 2021. arterijske hipertenzije, kardiovaskularne prevencije i nefrologije
Slika Glavni Urednik
0

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji,


s velikim zadovoljstvom najavljujemo vam da su Kontroverze iz arterijske hipertenzije, kardiovaskularne prevencije i nefrologije 2021. službeno započele - i to baš na sam Svjetski dan hipertenzije, 17. svibnja!


Krećemo s prvim vremenskim korakom, pozvanim predavanjima - čiji popis možete vidjeti na službenoj stranici Kontroverzi te svako od njih pogledati na našoj edukacijskoj platformi. Za pristup predavanjima potrebna je registracija ili prijava s Vašim eMed korisničkim računom, za koji vjerujemo da ga većina ima još od eDana hipertenzije 2020.


Pozivamo vas da nakon odgledanih predavanja sudjelujete u kreiranju rasprava koje će se održati u drugom vremenskom koraku, programu “U živo”, od 24. do 28. svibnja. To možete napraviti klikom na gumb PITAJ PREDAVAČA koji se nalazi u sklopu svakog predavanja kao i PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE u raspravi na tu temu. 


I ovaj put pripremili smo vam mnoge zanimljive teme koje opravdavaju naziv “Kontroverze” stoga se radujemo vašem sudjelovanju i dijeljenju znanja iz različitih područja. 


Vidimo se online!
eDani hipertenzije 2020 su službeno počeli
Slika Glavni Urednik
0


Drage kolegice i kolege,

u ova stresna vremena, kako zbog epidemiološke situacije u Zemlji i Svijetu, tako i zbog činjenice da nam se ova turbulentna 2020. godina približava kraju, vjerujem da Vam se prioriteti i planovi često mijenjaju.

Zbog svih tih razloga, odluku o organizaciji i održavanju eDana Hipertenzije 2020 u periodu od 17. - 27. studenog 2020., nije bilo lako donijeti, ali kao što smo već zaključili - znanost, kompetentnost i spremnost na promjene ne smiju stagnirati, pogotovo u ovim izazovnim i isključivo online vremenima.

Stoga Vas želim pozvati da se priključite u onoj mjeri koliko će Vam interesi i raspored omogućiti...


Prednost ove online godine je u tome da ćete svim predavanjima u sklopu oba simpozija moći pristupiti BEZ KOTIZACIJE tijekom cijelog dana (i noći :)

U sklopu kojih ćete imati mogućnost postaviti pitanja i/ili iznijeti svoje slučajeve s kojima se susrećete, a koji će biti podloga za raspravu panelistima u kratkim blokovima uživo "KOMENTARI I ODGOVORI” u narednom tjednu od 23. - 27.studenog 2020.

O kvaliteti programa eDH2020 govori da je Hrvatska Liječnička Komora dodijelila 28 HLK bodova* polaznicima, stoga pregledajte


PROGRAM eDH 2020


i predbilježite predavanja koja su Vam trenutno najzanimljivija/najkorisnija, a mi ćemo Vam dnevno donositi obavijesti o programu i mogućnostima uključenja.


Srdačan pozdrav,

prof. dr. sc. Bojan Jelaković,

predsjednik HDH


eMed COVID-19 - Centralno mjesto svih recentnih i relevantnih informacija za zdravstvene radnike
Slika Glavni Urednik
0
Korona virus SARS-CoV-2 trenutno dramatično mijenja naše živote i više nema čovjeka kojemu trenutna epidemiološka situacija nije oblikovala život u nekom segmentu.

U vremenima krize, svi mi zdravstveni radnici, kao stupovi zdravstva, borimo se za boljitak cijele zajednice na sve moguće načine, a u današnjem svijetu nam na tom putu uvelike olakšava jednostavna i kontinuirana komunikacija i edukacija. Ono što je posebno važno jest da nam pravovremeno i brzo kolanje pravih informacija može pomoći da svedemo stanje konfuzije i izgubljenosti na najmanju moguću mjeru.

Iznimno je važno da u ovom razdoblju dijelimo relevantne i točne informacije tako da one budu dostupne svima nama zdravstvenim radnicima.

Cilj ovog projekta je da se stvori mreža dobro informiranih liječnika te svih zdravstvenih radnika - mreža znanja - zajednica ljudi koji svojim znanjem i ekspertizom doprinose da trenutnu epidemiološku situaciju prebrodimo sa što manjim negativnim posljedicama.

U nastojanju da ovaj volonterski projekt učine vrijednim i upućenim čitavom hrvatskom zdravstvenom sustavu, uspostavljena je suradnja s relevantnim institucijama i stručnim liječničkim društvima.

Stoga Vas pozivamo da se priključite novom centralnom mjestu za informiranje liječnika i svih zdravstvenih radnika vezano uz novonastalu situaciju pandemije. Posjetite i registrirajte se na linku -  covid19.emed.hr

O nama - Agentius
Slika Glavni Urednik
0Prva specijalizirana agencija za digitalna rješenja u edukaciji, multichannel komunikaciji i consultingu za industriju zdravlja. Implementirani sustav kvalitete ISO 9001:2015 nas čini pouzdanim partnerom na putu digitalne evolucije zdravstva.


Od samih početaka Agentius je fokusiran na digitalnu transformaciju postojećih poslovnih modela u industriji zdravlja, što čini Agentius jednom od prvih tvrtki Jugoistočne Europe koja je prepoznala značaj i potencijal digitalne transformacije u zdravstvu. Industriji zdravlja je potrebna svježa perspektiva stoga smo godine multidisciplinarnog iskustva i znatiželju vezanu uz najbolju digitalnu praksu odlučili pretvoriti u lokalno provedive projekte koji osiguravaju našim Partnerima konkurentnost u ovom svijetu. Poznajemo specifičnosti rada s farmaceutskom industrijom te imamo dugodišnje iskustvo u komunikaciji s liječnicima i ostalim profesionalcima u zdravstvu što predstavlja glavne razloge zašto nas odabiru za partnera u provođenju projekata u zdravstvu.


Kontaktirajte nas!