eDani hipertenzije 2020 su službeno počeli

 
 
Slika Glavni Urednik
eDani hipertenzije 2020 su službeno počeli
napisao/la Glavni Urednik - Utorak, 17 Studeni 2020, 16:06
 


Drage kolegice i kolege,

u ova stresna vremena, kako zbog epidemiološke situacije u Zemlji i Svijetu, tako i zbog činjenice da nam se ova turbulentna 2020. godina približava kraju, vjerujem da Vam se prioriteti i planovi često mijenjaju.

Zbog svih tih razloga, odluku o organizaciji i održavanju eDana Hipertenzije 2020 u periodu od 17. - 27. studenog 2020., nije bilo lako donijeti, ali kao što smo već zaključili - znanost, kompetentnost i spremnost na promjene ne smiju stagnirati, pogotovo u ovim izazovnim i isključivo online vremenima.

Stoga Vas želim pozvati da se priključite u onoj mjeri koliko će Vam interesi i raspored omogućiti...


Prednost ove online godine je u tome da ćete svim predavanjima u sklopu oba simpozija moći pristupiti BEZ KOTIZACIJE tijekom cijelog dana (i noći :)

U sklopu kojih ćete imati mogućnost postaviti pitanja i/ili iznijeti svoje slučajeve s kojima se susrećete, a koji će biti podloga za raspravu panelistima u kratkim blokovima uživo "KOMENTARI I ODGOVORI” u narednom tjednu od 23. - 27.studenog 2020.

O kvaliteti programa eDH2020 govori da je Hrvatska Liječnička Komora dodijelila 28 HLK bodova* polaznicima, stoga pregledajte


PROGRAM eDH 2020


i predbilježite predavanja koja su Vam trenutno najzanimljivija/najkorisnija, a mi ćemo Vam dnevno donositi obavijesti o programu i mogućnostima uključenja.


Srdačan pozdrav,

prof. dr. sc. Bojan Jelaković,

predsjednik HDH