KONTROVERZE 2021. arterijske hipertenzije, kardiovaskularne prevencije i nefrologije

 
 
Slika Glavni Urednik
KONTROVERZE 2021. arterijske hipertenzije, kardiovaskularne prevencije i nefrologije
napisao/la Glavni Urednik - Ponedjeljak, 17 Svibanj 2021, 02:03
 

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji,


s velikim zadovoljstvom najavljujemo vam da su Kontroverze iz arterijske hipertenzije, kardiovaskularne prevencije i nefrologije 2021. službeno započele - i to baš na sam Svjetski dan hipertenzije, 17. svibnja!


Krećemo s prvim vremenskim korakom, pozvanim predavanjima - čiji popis možete vidjeti na službenoj stranici Kontroverzi te svako od njih pogledati na našoj edukacijskoj platformi. Za pristup predavanjima potrebna je registracija ili prijava s Vašim eMed korisničkim računom, za koji vjerujemo da ga većina ima još od eDana hipertenzije 2020.


Pozivamo vas da nakon odgledanih predavanja sudjelujete u kreiranju rasprava koje će se održati u drugom vremenskom koraku, programu “U živo”, od 24. do 28. svibnja. To možete napraviti klikom na gumb PITAJ PREDAVAČA koji se nalazi u sklopu svakog predavanja kao i PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE u raspravi na tu temu. 


I ovaj put pripremili smo vam mnoge zanimljive teme koje opravdavaju naziv “Kontroverze” stoga se radujemo vašem sudjelovanju i dijeljenju znanja iz različitih područja. 


Vidimo se online!